1

Nu am făcut niciodată videochat. Este o problemă?

+

În niciun caz. Avem modele cu experiență, dar și fete care nu au lucrat niciodată în acest domeniu. Trainerii noștri îți vor furniza toate informațiile de care ai nevoie și te vor ajuta cu orice nelămurire ai.

2

Este legal să lucrezi în videochat?

+

Bineînțeles. Activitatea de videochat este reglementată legal în România, prin Legea 196/2003, completată de Legea 496/2004. Este așadar un job la fel ca toate celelalte, cu diferența că poți câștiga mai mulți bani.

3

Dacă vin la interviu sunt obligată să mă angajez?

+

Participarea la interviu nu crează niciun fel de obligație. Este doar un prilej de a ne cunoaște, de a discuta și de a vedea dacă putem pune bazele unei colaborări. Nu știu sigur dacă acest job este pentru mine. Ce să fac? Cel mai bine este să stabilim o întâlnire, în care îți putem răspunde la întrebări și îți putem explica ce înseamnă să lucrezi în videochat. S-ar putea să descoperi că nu toate informațiile pe care le aveai sunt adevărate.

4

Nu arăt ca un topmodel. Mai are rost să încerc?

+

Frumusețea nu stă în dimensiuni perfecte, iar un aspect plăcut poate fi transformat într-un look extraordinar cu ajutorul unor ținute frumoase și a unui machiaj profesionist. Important este să vrei să înveți și să te perfecționezi. Vei descoperi că și aparentele defecte pot fi transformate în calități cuceritoare.

5

Sunt studentă și nu vreau să pierd examenele. Pot ajunge la facultate dacă lucrez?

+

Avem mai multe colege care sunt studente și punem preț de educație. De aceea, putem discuta programul de lucru în funcție de orarul tău, iar în sesiune există posibilitatea de a reduce orele.

6

Ce să le spun părinților?

+

Aceasta este alegerea ta. Noi îți recomandăm sa fii sinceră, pentru că nu faci nimic ilegal sau imoral, însă rămâne la latitudinea ta dacă vrei să le spui adevărul sau nu.

7

Îmi asigurați confidențialitatea?

+

Datele pe care ni le oferi sunt confidențiale, iar aceste informații nu vor apărea pe site-uri. Pentru noi este important ca modelele să simtă că lucrează într-un mediu sigur și care le respectă intimitatea. În plus, site-urile cu care colaborăm nu permit membrilor din România să vadă modelele din țară.

8

De ce ar trebui să am încredere în voi?

+

Nu îți cerem să ai încredere, pentru că te vei convinge singură că suntem un studio de videochat Constanța profesionist. Vei descoperi acest lucru dacă te decizi să ne întâlnim.

ai o intrebare?

faq videochat
faq videochat