testimoniale

flystudio

Videochatul este un domeniu care îţi permite să câştigi sume fabuloase, atunci când îţi dai interesul, fără să te speteşti cu munca. Programul este flexibil şi se stabileşte în funcţie de nevoile fiecăruia. Dacă eşti studentă, îţi poţi aranja turele astfel încât să nu se intercaleze cu orarul de la facultate. Vei avea suficient timp să înveţi şi, în plus, vei câştiga bani de buzunar fără un efort prea mare. Însă la fel ca în orice sector de activitate, succesul vine atunci când îţi dai interesul, iar modelele de top pe care le vei întâlni la FlyStudio îţi vor confirma asta. Noi îţi asigurăm tot suportul de care ai nevoie, dar restul depinde de tine!

detalii
model videochat

model

Laura, 24

Eu sunt o fire foarte dezgheţată, îmi place să cunosc mereu oameni noi şi să fiu în centrul atenţiei. De aceea, videochatul mi se potriveşte ca o mănuşă şi mi-a fost foarte uşor de la început , dar ştiu că nu toate fetele sunt la fel. Oricum, dacă îţi dai silinţa, este imposibil să nu câştigi mulţi bani şi în timp cred că ajunge să îi placă oricui meseria asta. Am mai lucrat la două studiouri, dar am plecat pentru că nu mi-au convenit condiţiile, eu ştiam că aş fi putut să câştig mai mult, iar acela nu era un mediu în care să evoluez, pentru că nu făceau nicio investiţie în nimic, iar clienţii văd asta. De aceea am venit la FlyStudio, mi-a plăcut de la început cum arată totul, iar oamenii de aici sunt extrem de serioşi. Iar când eu mă simt bine în faţa camerei, îmi cresc şi încasările.

model videochat

model

Alexandra, 21

Eu am avut mereu nişte complexe, deşi toată lumea îmi spune că arăt foarte bine. Ştii cum sunt uneori fetele şi complexele lor... Cred că ce îmi place cel mai mult la videochat, pe lângă faptul că am ajuns să câştig mai mult decât toţi prietenii şi prietenele mele, este că acum mă simt mult mai bine în pielea mea. Este o chestie pe care nu prea pot să o descriu, dar atunci când vezi că toţi bărbaţii vor să vorbească cu tine şi îţi fac mereu complimente, devii conştientă că eşti frumoasă şi inteligentă. Iar la Fly Studio m-a ajutat foarte mult şi trainerul să depăşesc problemele astea, m-a învăţat să îmi pun în valoare calităţile. Îmi place să fiu model!

model videochat

model

Mirela, 22

Familia mea nu a avut foarte mulţi bani şi nu găseam nimic care să mă plătească aşa cum aş fi vrut, pentru că nu aveam experienţă în niciun domeniu. Mi-a luat vreo jumătate de an să mă angajez ca model, dar nu pentru că nu aş fi fost hotărâtă, ci pentru că nu găseam niciun studio care să mă convingă. Am mers la o mulţime de interviuri, la unii locaţia arăta jalnic, unii nici măcar nu vroiau să îmi arate locaţia, nu ştiau să îmi răspundă la întrebări, ba chiar aveam impresia că vor să mă păcălească şi nu mi-a plăcut asta, nu m-au făcut să mă simt în siguranţă şi mi-a fost teamă să mă angajez la ei. La Fly Studio mi-a plăcut din prima, sincer. Pentru că arată foarte bine, iar interviul a fost relaxant, nu a încercat nimeni să mă preseze, mai mult aveam eu întrebări decât domnişoara cu care vorbeam şi a avut răbdare cu mine şi mi-a răspuns la toate. Asta îmi place cel mai mult aici, pentru că este un mediu plăcut şi oamenii se respectă între ei.

model videochat

model

Bianca, 19

Acesta este primul meu job şi am avut emoţii teribile când am venit la Fly Studio, habar nu aveam la ce să mă aştept, singurul lucru pe care îl ştiam era că este un job care nu se va suprapune cu orarul meu şi că pot câştiga bani frumoşi. Am avut un trainer extraordinar, căreia vreau să îi mulţumesc pentru că a avut răbdare cu mine şi m-a învăţat o grămadă de lucruri pe care am început deja să le pun în practică. Şi chiar mă distrez la muncă!

model videochat

model

Izabela, 26

Primul meu loc de muncă a fost la un magazin, unde lucram uneori şi câte zece ore pe zi şi aveam un salariu de nimic. Mi-am dat seama atunci că nu voi ajunge prea departe în ritmul acela, mi-am luat inima în dinţi şi m-am hotărât să intru în videochat. Aveam o cunoştinţă care făcea asta şi m-a convins că pot să încerc şi eu. Cred că am deja vreo cinci ani de când lucrez în videochat şi îţi spun sincer că nu m-aş mai putea întoarce la vechiul loc de muncă, după ce m-am obişnuit cu stilul astă de viaţă şi cu banii pe care îi primesc acum. Când mă retrag, cred că aş vrea să rămân trainer aici. Eu am lucrat mult timp la un studio şi a fost relativ ok până când am descoperit că nu erau tocmai corecţi cu mine, şi atunci am venit la Fly Studio. Îmi place aici pentru că sunt foarte serioşi cu plata, iar pentru mine asta contează enorm.